Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین شاهینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار کرد: از سال ۹۸ تاکنون، ۶ هزار و ۳۴۰ هکتار از اراضی استان سمنان به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده است.

وی افزود: این عملیات با اعتباری بالغ بر ۶۷۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال اجرایی شده است.

مدیر امور آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به برخی ویژگی‌ها و مزایای اجرای آبیاری تحت‌فشار اشاره کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب، توزیع یکنواخت آب در مزرعه و افزایش کمی و کیفی محصول برخی از این مزایاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهینی خاطرنشان کرد: امکان انجام آبیاری همراه با کودپاشی و سم‌پاشی و پخش یکنواخت آنها، افزایش راندمان آبیاری بیش از ۷۰ درصد، کاهش مصرف سم و کود بیش از ۲۵ درصد و افزایش تولید محصول تا ۳۰ درصد از مزایای اجرای آبیاری تحت‌فشار است.

ایجاد مرکز عرضه و فروش محصولات گواهی‌شده

راهکارهای تولید و عرضه محصولات گواهی‌شده با حضور کارشناسان بررسی و بر ضرورت ایجاد مرکز عرضه و فروش محصولات گواهی‌شده تأکید شد.

در جلسه بررسی راهکار تولید و عرضه محصولات گواهی‌شده کارشناسانی از سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مسؤولان سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان حمایت از مصرف‌کننده حضور داشتند.

در این جلسه، پیشنهاد ۲۰ درصد افزایش قیمت محصولات گواهی‌شده که دارای پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده‌ها را دارند، برای تأیید به کمیته تنظیم بازار استان مطرح شد.

همچنین در این جلسه، هزینه تولید محصولات گواهی‌شده نحوه نظارت بر شبکه توزیع این محصولات نیز بررسی شد.

واگذاری ۲۰۱۰۰ مترمربع از اراضی ملی

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان هم از واگذاری ۲۰ هزار و ۱۰۰ مترمربع از اراضی ملی این استان برای اجرای طرح‌های غیرکشاورزی خبر داد.

 غلام‌رضا خراسانیان اظهار کرد: از سوی اعضای کمیسیون با واگذاری اراضی ملی و مورد درخواست صاحبان دو پرونده در ۲۰ هزار و ۱۰۰ مترمربع موافقت شد.

وی افزود: در این جلسه، ۴۰ فقره پرونده‌های مربوطه جهت تعیین اجاره، انتقال قطعی و ... که به دبیرخانه کمیسیون رسیده بود، مورد رسیدگی قرار گرفت.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: صاحبان این پرونده‌ها متقاضیانی هستند که قصد اجرای طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری غیر کشاورزی در اراضی ملی را دارند.

خراسانیان تصریح کرد: با نظر اعضای کمیسیون برای سایر پرونده‌ها تصمیماتی از قبیل تعیین اجاره، تمدید اجاره، تغییر طرح و تغییر نام تصمیم‌گیری شد. در کمیسیون طرح‌های غیر کشاورزی زمین ملی به سرمایه‌گذاران برای اجرای طرح‌های غیر کشاورزی داده می‌شود.

انتهای پیام/۷۴۰۰۲/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان کشاورزی آبیاری آب سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان محصولات گواهی شده اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور