Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای تامین نیاز داخلی، طراحی و تولید سامانه های کنترل علایم حیاتی بیمار از راه دور در یکی از مراکز رشد مستقر در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دکتر مجید ممیزان با بیان اینکه شرکت های فناور و دانش بنیان مسقر در پارک علم و فناوری دانشگاه از روزهای نخست شیوع کووید-۱۹ با تمام توان در راستای مقابله با این بیماری تلاش کرده اند خاطر نشان کرد: این شرکت ها علاوه بر تولید ماسک و محلول های ضد عفونی، اجرای طرح هایی در راستای خود کفایی کشور و کاهش نیاز مراکز درمانی به ملزومات و تجهیزات پزشکی را در دستور کار قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طراحی و تولید سامانه های کنترل علایم حیاتی بیمار از راه همچون "نبض، درجه حرارت بدن، اکسیژن خون شریانی و ..." با هدف کاهش  بار ورودی مراجعین به بیمارستان ها از جمله طرح هایی است که در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدطراحی و تولید ماسک های N۹۵ با فیلتر های قابل تعویض و چند بار مصرف را از دیگر طرح های در حال اجرا در پارک علم و فناوری برشمرد و گفت: با اجرای این طرح هزینه مصرف کننده در زمینه ماسک فیلتر دار به طور چشمگیری کاهش می یابد.

دکتر ممیزان ،فرمولاسیون و تولید مواد ضد عفونی کننده بدون الکل و ترجیحا  بر پایه آب و سازگار با پوست،تولید دستگاه های ونتیلاتور پر تابل و کنترل از راه دور ، طراحی و ساخت دستگاه های ضد عفونی کننده هوا بر پایه UV و اوزون با کاربری در بخش های آی سی یو بیمارستانی ،طراحی و تولید دستگاه های ضد عفونی کننده مه پاش جهت ورودی سازمان ها و ادارات و طراحی و تولید سواپ نمونه گیری از ته حلق برای  افراد مشکوک، از دیگر پروژه ها  و طرح های در دست اقدام شرکت های فناور مستقر در مراکز رشد پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارك علم و فناوري کووید 19 کروناویروس فناوری سلامت دانشگاه پارک علم و فناوری طراحی و تولید ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای