Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوید نصیری‌‌‌‌زاده معاون علمی( آموزشی_پژوهشی) واحد یزد در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره محصولات دانش‌‌‌بنیانی که در مراکز رشد این واحد دانشگاهی تولید می‌‌‌شود گفت: اولین سامانه هوشمند هیدروپونیک را در کشور راه‌‌‌‌‌‌‌اندازی کردیم که بومی‌‌‌‌سازی شده و این سامانه به صورت وارداتی بوده که برای اولین‌‌‌‌‌‌‌‌بار در ایران توسط واحد یزد ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه در زمینه تولید علوفه‌‌‌‌‌‌‌های دامی و جوانه‌‌‌های خوراکی بوده که در فضای 36 مترمربع به اندازه 30 هکتار امکان تولید علوفه را فراهم می‌‌کند که در این روش 80 درصد مصرف آب کاهش می‌‌‌یابد.

وی تشریح کرد: یک انسکتاریوم عوامل بیولوژیک را در واحد یزد ایجاد کردیم که در این روش به جای سموم شیمیایی از حشرات آفت‌‌کش استفاده می‌‌شود و در این روش، کنه‌‌‌های آفت‌‌کش در یک محیط آزمایشگاهی پرورش می‌‌‌یابند.

معاون علمی( آموزشی_پژوهشی) واحد یزد در ادامه خاطرنشان کرد: یک سیستم آبیاری هوشمند را هم طراحی کردیم که بزرگترین مرکز آبیاری هوشمند توسط دانشجویان ما در مرکز رشد واحد یزد طراحی شده است و رئیس سازمان محیط زیست این طرح را افتتاح کردند که مهم‌‌‌ترین کارکرد این سیستم علاوه بر آبیاری، کنترل دما و رطوبت است.

نصیری‌‌‌‌زاده درباره طرح پایش و ماموریت واحد دانشگاهی یزد در این طرح تشریح کرد: طرح پایش یکی از بزرگترین تحولاتی است که دانشگاه آزاد در راستای کاربردی کردن پایان‌‌نامه‌‌‌های دانشجویی و در مسیر حل مشکلات و چالش‌‌های کشور در این زمینه قدم برداشته است. ماموریت واحد یزد در طرح پایش در حوزه نساجی و پلیمر بوده که برای این موضوع 1864 نظام موضوعات برای این مورد استخراج شده که یک طرح مفیدی برای کاربردی‌‌سازی پایان‌‌‌‌نامه‌‌‌‌‌های مقطع تحصیلات تکمیلی خواهد بود.

وی درباره طرح پویش و راه‌‌‌اندازی سرای نوآوری در واحد یزد تصریح کرد: در طرح پویش، بخش‌های صنعتی، دانشجویان را از ابتدای تحصیل بورسیه می‌کنند. بر همین مبنا دانشجویان از روز نخست به طور هم‌‌‌‌‌‌‌‌‌زمان، تحصیل در دانشگاه و کارخانه را آغاز کرده و به این ترتیب فارغ‌‌‌‌‌‌التحصیلانی پرورش می‌‌‌یابند که همراه با تحصیل، مهارت‌‌‌های لازم را آموزش دیده و بعد از فارغ‌‌‌التحصیلی توانایی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند داشت.

معاون علمی( آموزشی_پژوهشی) واحد یزد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌‌‌هایی که در واحد یزد وجود دارد برای ایجاد سه سرای نوآوری رایزنی‌‌‌هایی انجام شده و موافقت‌‌‌های اولیه را کسب کردیم که شامل سرای نوآوری در موضوعات نساجی، پوشاک، رباتیک و بخش لعاب کاشی و سرامیک می‌‌‌شود. استان یزد با توجه به اینکه تولید‌‌‌کننده 60 درصد کاشی و سرامیک کشور است، واحد میبد، ماموریت ایجاد این سرا را به عهده گرفته و اجرایی شدن این طرح منجر به تحولی بزرگ در کشور خواهد شد که یک دستاورد ملی برای دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌‌‌شود.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون علمی( آموزشی_پژوهشی) واحد یزد نوید نصیری‌‌‌‌زاده سامانه هوشمند هیدروپونیک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای