Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: سهم اشتغال روستاییان در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۲۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ منوچهر رزم‌جو معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری عصر شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی با اشاره به اینکه ۴۵۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سامانه کارا ثبت‌نام‌شده است گفت: ۱۰۲ هزار طرح بااعتبار ۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در بانک‌های عامل به تصویب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اینکه از ۱۰۲ هزار طرح مصوب تاکنون به ۹۷ هزار آن‌ها توسط بانک‌ها تسهیلات پرداخت‌شده افزود: ۷۴ درصد توسط سایر دستگاه‌ها جذب و ۲۶ درصد اعتبارات مربوط به اشتغال روستایی و عشایری توسط نهادهای حمایتی بوده که پیش‌بینی می‌شود با جذب مجموع این اعتبار برای ۲۰۰ هزار نفر از روستاییان کشور اشتغال‌زایی شود.

وی، هدف ایجاد اشتغال روستایی را توسعه متوازن دانست و افزود: برای عملیاتی شدن این طرح ۱۸ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی پیش‌بینی‌شده که جلوگیری از مهاجرت از روستاها، افزایش تولید و بهره‌وری نیز مدنظر است.

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح روستایی و عشایری در نظر گرفته‌شده است بیان کرد: از این مبلغ میزان ۹ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان برای سایر دستگاه‌های اجرایی و مابقی آن برای نهادهای حمایتی بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه بیکاری روستاییان از ۸.۹ سال ۹۶ در ۹۷ به ۷.۹ کاهش داشته عنوان کرد: علاوه بر این سهم اشتغال روستاییان در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۲۵ درصد رشد داشته که نشان از موفقیت طرح اشتغال روستایی است.

رزم‌جو با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ششم اقتصادی باید ۲۵ هزار روستا در جهت شکوفایی اقتصادی شناسایی شوند گفت: از این تعداد سهمیه هر استان مشخص‌شده و سالانه نیازمند شناسایی ۵ هزار روستا هستیم و باید در دستور کار باشد.

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان مرکزی در حوزه صنعت و کشاورزی تصریح کرد: در بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و منابع طبیعی باید ۴۵ درصد اعتبارات به این بخش‌ها اختصاص پیدا می‌کرد اما در استان مرکزی با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی حدود ۵۶.۵ درصد به این امر اختصاص پیداکرده است.

رزم‌جو ظرفیت‌های استان مرکزی در حوزه صنایع‌دستی و فرش را گسترده خواند و خاطرنشان کرد: در استان در بخش صنایع‌دستی و فرش ۸ دهم درصد، گردشگری ۷.۲ دهم درصد و ارتباطات و فناوری اطلاعات ۷.۸ دهم درصد اعتبار اختصاص‌یافته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

تثبیت جمعیت روستاها نیازمند ایجاد کانون‌های اشتغال آفرینی است


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، اشتغال را یکی از عوامل مهم تثبیت جمعیت روستایی خواند و گفت: همچنین ایجاد ثروت و سرمایه در روستاها از عوامل دیگر است که مورد غفلت قرارگرفته و البته این موضوع در مورد دیگر کشورها هم صدق می‌کند.

به گزارش دیار آفتاب؛ محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی در عرصه اشتغال روستایی پیشتاز است گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول چهل سال اقدامات شایسته‌ای در روستاها انجام داده و می‌توان گفت همه روستاها از خدمات اولیه زیر بنایی امروز برخوردار هستند.

وی بابیان اینکه امروز بیش از ۹۰ درصد از روستاهای کشور از اینترنت پرسرعت برخوردار هستند افزود: هم‌اکنون بیش از ۳۸ هزار روستا که بالای ۲۰ خانوار دارند از نعمت‌هایی چون آب،برق،گاز و تلفن برخوردار هستند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به اینکه در دولت دوازدهم درصد برخورداری روستاها از گاز به ۸۵ درصد رسیده بیان داشت: متأسفانه هم‌اکنون جمعیت روستایی قابل‌قبول نیست و جمعیت روستایی قبل از انقلاب ۶۵ درصد بوده و امروز به ۲۶ درصد رسیده است.

امید در خصوص دلایل مهاجرت از روستا تصریح کرد: دلایلی چون تبدیل‌شدن روستاها به شهر از دلایل خالی شدن جمعیت در روستاها است که باید عوامل آن کارشناسی شود.

وی با ارائه آمار جالبی از جمعیت روستاها افزود: جمعیت روستاها قبل از انقلاب ۲۱ میلیون که امروز هم این جمعیت ۲۱ میلیون است و این نشان می‌دهد در تثبیت جمعیت در روستاها موفق عمل‌نکرده‌ایم و در ساخت زیرساخت‌ها غفلت نموده‌ایم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، اشتغال را یکی از عوامل مهم تثبیت جمعیت روستایی خواند و افزود: همچنین ایجاد ثروت و سرمایه در روستاها از عوامل دیگر است که مورد غفلت قرارگرفته و البته این موضوع در مورد دیگر کشورها هم صدق می‌کند.

امید با اشاره به اینکه اجرای طرح اشتغال روستایی پنج‌ساله است گفت: اگر می‌خواهیم روستاها را به کانون‌های اشتغال تبدیل کنیم و درنهایت بتوانیم تثبیت جمعیت آن‌ها را شاهد باشیم باید این‌گونه طرح‌ها استمرار داشته باشد و حمایت از کانون‌ها را در دستور کار قرار دهیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: در خصوص اعتبارات نهادهای حمایتی باید تفویض اختیار به استان‌ها واگذار شود تا بتوانند در کارگروه‌ها تصمیمات مهم‌تری اتخاذ کنند.

انتهای پیام/
 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری